DİYARBAKIR / SUR - Sur Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Sur Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Adres
KÖPRÜBAŞI MAH. KÖPRÜBAŞI 1. CAD. KÖPRÜBAŞI İLKOKULU BLOK NO: 12 SUR / DİYARBAKIR
Vizyon
Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak gelecek nesillerin hizmetinde olmak. Ve böylece çocuklarımızın; ülkemizde ve dünyada hayal ettikleri lise ve üniversitelere yerleşerek, öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Misyon
Bilimsel ve akademik eğitim ile öğrencilerini başarıya hazırlayan, kişiye özgü rehberlik hizmetleriyle fark yaratan dünya çapında okul olmak.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
08:20 Başlama 02:30 Bitiş saati
Servis ve belediye ulaşım vasıtalarıyla sağlanmaktadır.
okul öğretmenleri için hizmet eden servis bulunmaktadır.
Köprübaşı Köyünde okulumuz bulunmaktadır.
Diyarbakır merkeze 20 Km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, tüm çalışmalarında kaliteyi ön planda tutarak, problemlere karşı sonuç odaklı yaklaşımıyla gençlere örnek oluşturarak, yeni kuşakları “iyi insan olma” bilinciyle yetiştirerek öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlamak